Groepsuitje of uitje met het gezin tijdens Corona? Klik hier voor Corona Proof uitjes!

Speel nu een van onze populaire Escape Rooms! Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen uit een van de verschillende kamers?

Escape Rooms
De Fun Farm in Schoorl staat bekend om de uitdagende Escape Rooms!
Een Escape Room is een kamer, waarbij je samen met een groepje vrienden, familie of collega’s wordt opgesloten. Vanaf het moment dat jullie worden opgesloten, hebben jullie 60 minuten de tijd om de geheimen van de kamer te ontrafelen en te ontsnappen. Jullie kunnen ontsnappen door spannende puzzels en leuke raadsels op te lossen. Daarnaast is het van belang om goed samen te werken en jullie verstand te gebruiken. Stap voor stap komen jullie steeds dichter bij het oplossen van de geheimen en het ontsnappen uit de kamer! Dit klinkt alleen iets gemakkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Leer je vrienden, familie of collega's nog beter kennen! Wij zorgen ervoor dat iedereen enthousiast en met een supergave ervaring rijker weer naar buiten gaat.

Kidnapping Room
Jullie worden in de Kidnapping Room ingeschakeld door een miljonair, omdat zijn zoon ontvoerd is. De ontvoerders eisen één miljoen euro losgeld, om de zoon weer vrij te laten gaan. De miljonair start de geldtransactie en gaat naar de plaats waar hij zijn zoon terug zou krijgen. De zoon en de ontvoerders zijn alleen nergens te bekennen. Nu is het aan jullie om de schuilplaats te doorzoeken. Lukt het jullie om vanuit de schuilplaats de geldtransactie te stoppen en erachter te komen waar de zoon wordt vastgehouden?

Battle tegen elkaar in de Kidnapping Rooms want daar hebben wij twee identieke versies van! Plaats voor max. 14 personen, verdeeld over twee kamers.

De leeftijdgrens voor deze kamer is 16+.

The Cursed Pyramid
Bij de Cursed Pyramid heeft een archeoloog jullie hulp nodig om de mythe van de vervloekte piramide te achterhalen. In de mythe staat dat er een kelk van onschatbare waarde wordt bewaard in de piramide. Onderzoekers die al eerder hebben geprobeerd om de kelk te vinden, zijn nooit meer terug gekeerd naar de bewoonde wereld. Er wordt gezegd dat als de piramide geopend is, de vloek wordt ingeschakeld en de tijd begint te dringen.
Lukt het jullie om het mysterie binnen de tijd op te lossen en de kelk te vinden en mee naar buiten te nemen?

De leeftijdgrens voor deze kamer is 16+. Belangrijk! Deze kamer is niet geschikt voor mensen met claustrofobie.

Survival Island
Jullie gaan bij de Survival Island op vakantie naar Curaçao, onderweg is jullie vliegtuig terecht gekomen in een zware storm. Het vliegtuig stort in de oceaan en jullie kunnen gelukkig nog zwemmen naar een eiland in de buurt. Jullie belanden op een onbewoond eiland en het overleven kan beginnen. De survival-skills worden op de proef gesteld en het draait om de primaire levensbehoeftes. Het is de bedoeling dat jullie zorgen voor onderdak, voedsel, vuur en water. De missie bij deze Escape Room is om te overleven op het onbewoond eiland en proberen om hier zo snel mogelijk weg te komen.

De leeftijdgrens voor deze kamer is 12+ wanneer er begeleiding bij is van minimaal één volwassene en anders 16+.

logo uitjes en eten

Uitjes en eten
Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven