Bel ons088 - 800 8400

Na de succesformule Escape in the City, nu nieuw: de diner variant!

Allereerst wenst Uitjes en Eten een ieder heel veel geluk in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar staat voor nieuwe uitdagingen, nieuwe doelstellingen en nieuwe bedrijfsuitjes! Dan begint het puzzelen. Wie, wat, waar? Deze vragen zijn in 2016 overbodig. Boek een Escape! Zo val je zeker in de smaak bij vrienden en collega’s. Het ontsnappen vindt plaats in een stad of restaurant naar keuze.

Cijfers uit recent onderzoek in Haarlem bevestigen het succes van de Escape uitjes. Ruim 70% van de ondervraagden gaf aan oren te hebben naar een Escape uitje. Een ander interessant feitje dat naar voor komt uit dit onderzoek is dat men ook graag een andere stad ontdekt tijdens een bedrijfsuitje. Ongeveer de helft van de ondervraagden zou graag een ‘’vreemde’’ stad ontdekken.

handboeiZowel de rooms als de Escape in the City zijn dus ongekend populair onder alle leeftijdsgroepen. Door het hele land hebben dit jaar al veel ontsnappingen plaats gevonden. Vaak in combinatie met een heerlijk diner na de ontsnapping.

Iedereen houdt van de Escape, iedereen houdt van lekker eten. Vanaf nu gaan deze twee hand in hand tijdens Escape Diner! De dinerspellen hebben er dus een nieuw broertje bij. Vele raadsels zullen de teams brengen naar het spannende eindspel. Zowel in een gezellig restaurant als in een leuke stad is een Escape de juiste keuze voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Volgend uitje zullen we zeker aan jullie denken.Iedereen was ook zeer te spreken over de gastheer.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven