Bel ons088 - 800 8400

U heeft vast ook van nieuwe Werkkostenregeling gehoord of gelezen. Wat houdt het nou precies in?

De werkgever mag 1,2 procent van het modaal salaris schenken aan de werknemer zonder dat er belastiging wordt over betaald. Dit betekent als u een modaal salaris heeft van €33.000,- per jaar, dat betekent dat de werkgever bijna €400,00 belastingvrij kan schenken. Als de werkgever boven de 1,2 procent komt, moet hij 80% belasting betalen over de vergoedingen. De vergoedingen kunnen van alles zijn, zoals kerstpakketten, etentjes, een fiets, maar ook een bedrijfsuitje.

Uitjes en Eten biedt al uitjes met diner aan voor maar €62,50. Dit is in deze regeling geen probleem. Daarnaast zijn er ook een aantal mogelijkheden om deze Werkkostenregeling druk te verminderen. U kunt bijvoorbeeld het uitje met een vergadering met lunch en/of diner. De cateringkosten kunnen dan op de factuur van de vergadering en deze vallen buiten de regeling. Sluit bijvoorbeeld af met een leuke Quiz.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om het uitje om kantoor te organiseren. Tover de kantine of de vergaderzaal om in een kroeg voor een interactieve PubQuiz.

Bij een leuke strand/stad activiteiten kan natuurlijk ook een teamtraining worden bijgevoegd. Hier kunnen jullie een cursus krijgen over de kennis en vaardigheden van jullie beroep. Door een coachtraining valt dit buiten de regeling.

U kunt natuurlijk ook personeelsvereniging opstarten. Hiervoor moet er wel meer voor georganiseerd worden. Hierbij komt er een bestuur bij kijken en alle medewerkers moeten een gelijkelijk aandeel storten. De werkgever mag dit bedrag verdubbelen.

Dit waren een aantal tips om toch een leuke dag te hebben. Wij staan graag voor u klaar om een passend offerte te sturen.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

De dag is ons ontzettend goed bevallen :-) Mede dankzij het weer, maar zowel het spel als de organisatie van de dag waren tip top geregeld. De berichten die ik heb mogen horen over de dag waren erg enthousiast. Kort

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven