Bel ons088 - 800 8400

Cases

TotalTotal

Uitjes en Eten werkt al jarenlang samen met Total om hun bedrijfsuitje te organiseren. Elk jaar wordt er voor ongeveer 150 personen een uitje op maat gemaakt. Zo zijn zij naar de Maasvlakte geweest en hebben aansluitend Expeditie Strand in Oostvoorne gedaan. In Den haag is er gekozen voor Crazy 88 met in combinatie een GPS menutocht. Niks is te gek voor Uitjes en Eten en alles wordt tot in de puntjes verzorgt.

 

Het Kanaal Musicalkanaal

In 2015 vond in de Grote Kerk te Alkmaar de musical Het Kanaal plaats. Deze musical heeft ondersteuning gehad van Uitjes en Eten op gebied van productie en uitvoering. Theatertalenten uit eigen regio zorgde in combinatie met prachtige muziekstukken ervoor dat de musical een groot succes werd. Op een beeldende manier werd de historie van Het Noordhollandsch Kanaal tot leven gebracht. Een persoonlijk, herkenbaar en ontroerend verhaal dat de geschiedenis weer naar boven bracht.

 

Noordwest Ziekenhuisgroep vrijwilligersfeestNWZG

Voor de vrijwilligers van het Noordwest Ziekenhuisgroep is er een geweldig Roaring Twenties thema feest georganiseerd. Alle vrijwilligers werden tijdens deze feestavond vol belevenis in het zonnetje gezet. Aan de avond was een dresscode gekoppeld waar iedereen zich voor uitgesloofd had. Daarnaast zorgde de Bigband, DJ, Vuurshow, Burlesque, Table Magic, balloon entertainment en de Photobooth voor een spetterde avond.

 

Culturele ZondagenCulturele zondagen

Uitjes en Eten organiseert in het centrum van Alkmaar de Culturele Zondagen. Op deze zondagen komen drie thema`s aanbod; Alkmaar zingt, Alkmaar Danst en Circus Alkmaar. Tijdens Alkmaar Zingt komen 18 koren samen die gaan zingen, bij Alkmaar danst zijn er 15 verschillende dansgroepen die optreden en bij Circus Alkmaar treden diverse artiesten op met diverse acts. Gezellige dagen die Alkmaar en omgeving dichter bij elkaar brengt.

 

MAAK HET MEE 2014Maak het mee veranderevent

In 2014 heeft Uitjes en Eten de logistieke begeleiding voor het veranderevenement van MAAK HET MEE op zich genomen. Verbinden, meedenken, informeren en adviseren zijn de kernwoorden die centraal stonden bij dit event. Voor professionals, managers of ondernemers een uitgelezen kans om te kijken hoe het beste om kan worden gegaan met een verandering binnen een organisatie.

 

Strand EventsStrand events

Een perfecte combinatie zijn de activiteiten van Uitjes en Eten en de buitenlucht. Een ontspannen, creatief of informatief programma op een van de vele stranden in Nederland. Voor de Gemeente Schiedam is het samenspel Beach Adventure georganiseerd voor 120 personen. Tevens zijn activiteiten zoals Branding Raften, Sport en Spel en Boogschieten ook echte aanraders als uitje voor grote groepen.

 

Autimaat Burgers BushEscape

Escape in the City werd omgetoverd tot Escape in Burgers Zoo. Een spannend programma waarbij 90 personen aan elkaar vastzaten met handboeien in één dierentuin. De dierentuin werd anders beleefd dan normaal door de enthousiaste groep en goede begeleiding van Uitjes en Eten.

 

Helicopter droppingHelicopter dropping

Een uniek bedrijfsuitje of teamuitje is de helikopter dropping op de Veluwe. Vlieg over de bossen en de wateren en geniet samen van het prachtige uitzicht. Alle ingrediënten voor een fantastische en geweldige uitjeservaring.

 

Wegwijsbeurs 2014Wegwijsbeurs2014

De Wegwijsbeurs is een beurs voor mensen met een lager inkomen die hulp en advies kunnen gebruiken. Op deze beurs wordt men een stukje in de goede richting geholpen. Voor het grootste gedeelte van de organisatie was Uitjes en Eten verantwoordelijk. Hierbij kan gedacht worden aan het de entertainment, logistiek, verslaglegging, contact met de gemeente, publiciteit en het regelen van de kramen.

 

Kick Off event UWVUWV logo

In de Grote Kerk in Alkmaar vond het Kick Off event van het UWV plaats. Een unieke plek om een dag te organiseren waarbij kennismaken en samenwerken centraal stond.

 

 

HeinekenLaFrance

Voor het personeel van Heineken is er in La France te Oegstgeest een compleet verzorgde feestavond georganiseerd. De DJ, goochelaar en de karikaturist zorgde voor de gezelligheid en sfeer. Daarnaast waren er verschillende stands met heerlijk eten en drinken. Van een saladebar tot aan Live Cooking en van Soup & Bread station tot aan de feestelijke bubbels. Alles was tot in de puntjes georganiseerd.

 

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben afgelopen vrijdag de GPS menutocht in Groningen onder leiding van Suzanne gedaan. Het was in één woord geweldig, ik ben geboren in Groningen maar ik ben op plekjes geweest waarvan ik het bestaan niet wist. Toch maar een keer de stad

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven