Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje_Breda

Brabantse groepsuitjes voor een all-in prijs staan bekend om de goede organisatie, de gezelligheid en lekker eten. Zo bieden wij de Brabantse groepsuitjes aan in onder andere Breda, Bergen op Zoom, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Geertruidenberg.

Deze zuidelijke provincie van Nederland biedt verschillende mogelijkheden voor de invulling van jullie Brabantse groepsuitjes. Diverse workshopsdinerspelenoutdoor activiteiten maar ook stadspelen waar jullie op een informele manier kennis maken met de stad. 

Kijk hieronder naar een aantal Brabantse groepsuitjes. Klik op de programma's en kijk wat een programma inhoud. Klik hier voor meer informatie over de Brabantse groepsuitjes of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

3 ico

Bikken en Klikken

Tijdens een Brabants groepsuitje de stad beter leren kennen? Dat kan met Bikken en Klikken. Een leuke tocht met diverse met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Een typisch Brabants groepsuitje waarbij de teams de overwinning moeten trekken door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Dinerslag als Brabants groepsuitje organiseren? Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Het spel speelt zich af in een restaurant. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
28 ico

Teambuilding Outdoor

Ga de uitdaging met elkaar aan en word een topteam tijdens dit Brabants groepsuitje! Worden jullie geinspireerd door elkaar... Dan wordt de kracht van het collectief snel zichtbaar. De dag wordt afgesloten met een heerlijke bbq met een drankje er bij.

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel als Brabants groepsuitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een workshop vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Een perfect Brabants groepsuitje voor jong en oud. Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel!

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Minute to win it is een perfect Brabants uitje waarbij diverse behendigheidspelletjes aan bod komen. Een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Ik mail jullie om te zeggen dat het helemaal leuk was! Het eten was echt goed en zeker voor een bistro en het spel was hilarisch.  Heel erg bedankt voor je hulp en goede organisatie, ik zal jullie bij de andere teams in

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven