Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Den Bosch

's Hertogenbosch is een stad met vele mogelijkheden voor een echt Bossche uitje. U kunt bijvoorbeeld de stad verkennen met een foto fun tour zoals Bikken en Klikken, maar u kunt ook lekker binnen blijven en een dinerspel spelen of genieten van één van onze creatieve workshops. Ook heeft Den Bosch gezellige restaurants en kroegen waar u de bourgondische sfeer kunt proefen. Kortom, voor iedereen wat wils met een Bossche uitje.

Er is van alles te zien in de stad zoals de Sint Janskathedraal maar uiteraard mogen de Bossche Bollen ook niet ontbreken. Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's.

Escape in the City, Levend Monopoly of misschien juist een PubQuiz? Het kan allemaal. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje in 's Hertogenbosch een succes wordt. Nog geen idee wat aansluit bij jullie groep? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Onderstaand een selectie van onze Bossche uitjes. Voor een compleet overzicht van onze Bossche uitjes kunt u hier kijken.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend Bossche uitje in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Het Bossche uitje voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly in Den Bosch

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad. Een perfect Bossche uitje.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond met het spectaculaire Bossche Uitje de PubQuiz. Gezellig teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Stadsontdekkingstocht per step door Den Bosch met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken. Een typisch Bossche Uitje met veel plezier en gezelligheid.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88 in Den Bosch

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Den Bosch en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken! Een gezellig Bossche uitje voor jong en oud.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
StadsGamen

StadsGamen door Den Bosch

Een interactief Bossche uitje waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
GPS Tocht Strand en Duin

Budget Uitje

Kies één van onze stadspelen voor de invulling van jullie Bossche uitje. Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Onze reactie op het geheel is: geslaagd! Wij hebben geen op- of aanmerkingen. De uitvoering en het eten waren uitstekend. Jaap stond open voor onze verzoeken, hij was flexibel, open en eerlijk (geen bbq op strand ivm harde wind) en het was ongedwong

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven