Bel ons088 - 800 8400

dordrecht personeelsuitjeVoor het personeelsuitje van mei kiest Uitjes en Eten ditmaal Dordrecht. Dordrecht is de oudste stad van Zuid-Holland maar nog altijd bruisend. In 2012 is de stad nog uitgeroepen tot evenementenstad van Nederland. Het staat vol met attracties, er zijn veel culturele activiteiten en genoeg historische gebouwen te bewonderen.

Komen jullie voor het personeelsuitje uit Rotterdam dan stappen jullie eenvoudig op de waterbus nabij de Erasmusbrug vervolgens laat u bij de laatste halte Dordrecht Merwekade afzetten.

Een unieke attractie in Dordrecht is de ark van Noach. Het grootste houten schip kan eenvoudig worden bereikt vanaf met een andere veerpont. Aan boord van de Ark leert u alles over het verhaal van Noach en hoe het leven aan boord er vroeger moet uit hebben gezien. U kunt verschillende levende dieren, zoals konijnen, geiten, paarden en walibis, tegen komen en diverse replicas van dieren bewonderen. Dit uitje in Dordrecht boekt u eenvoudig bij Uitjes en Eten.

Vanaf de pont van uit Rotterdam kunt u ook rechts aanhouden. U komt dan bij een wit gebouw. Bellevue Groothoofd. Dit hotel heeft een mooi uitzicht over het water en is een ideale plek om een bedrijfsuitje in Dordrecht te starten. Tijdens de uitjes lopen we langs de grachten, zien we de oud Hollandse aken in het water liggen. Tevens ontdek je oude magazijnen, zoals Stockholm, gebouwd in 1730.

Andere attracties zijn onder andere de Grote Kerk of Onze Lieve Vrouwekerk. Dit is de oudste van de stad. Deze kruisbasiliek is in Brabants Gotische stijl gebouwd. Als u goed kijkt naar de toren ziet u dat deze onvoltooid is. De vroegere markthal van Dordrecht is tegenwoordig het stadhuis. Vroeger werd het als Lakenhal gebruikt voor Vlaamse kooplieden die hier hun lakens verhandelden. De oude gevel van het stadhuis raakte het in de 19e eeuw kwijt. Hier voor in de plaats werd er een nieuwere gevel gebouwd, met trap en leeuwen.

Met onze spelprogramma’s en rondleidingen loopt u ook door de Vriessestraat. Deze straat staat bekend om een kwalitatief goed aanbod van kleine onafhankelijke winkeltjes.

Wilt u een compleet dagprogramma in Dordrecht organiseren vanuit Rotterdam dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een overzicht van onze losse personeelsuitjes in Dordrecht klikt u hier.

Bedrijfsuitje haarlem 3Een bijzonder afwisselende dagexcursie is om met het bedrijf een dagje af te reizen naar de historische stad Haarlem met eventueel een combinatie naar het strand van Zandvoort. Naast de culturele attracties van Haarlem is het heerlijk om lekker met het personeel een uitje aan het strand van Zandvoort te beleven.

Vanuit Amsterdam, is Haarlem met slechts 20 minuten per trein te bereiken en stap je uit bij de prachtige wachtruimtes op het station in de Art Nouveau-stijl. Loop vanaf het station naar het centrum van de stad, en na een korte wandeling kom je midden in het centrum van de oude stad op de prachtige Grote Markt. Vanaf hier starten de meeste bedrijfsuitjes in Haarlem.

Als je goed rondkijkt op de Grote Markt dan ontvouwt zich een groot deel van de geschiedenis van de stad. Goed zichtbaar is bijvoorbeeld de voorkant van de Grote Kerk uit de gotische periode, terwijl het prachtige stadhuis gebouw dateert uit de Renaissance. Tijdens een wandeling met Uitjes en Eten door de smalle, middeleeuwse straatjes blijf je je verbazen hoe machtig deze stad Haarlem in de Middeleeuwen geweest moet zijn.

Bedrijfsuitje Zandvoort2Haarlem wordt genoemd in de officiële documenten uit de 10e eeuw en dus veel ouder dan Amsterdam. Degenen die niet alleen geïnteresseerd zijn in het verleden, maar ook voor moderne kunst, kunnen in Haarlem perfect met het bedrijf vertoeven voor een echt cultureel uitje.

Van Haarlem nemen we later de trein naar Zandvoort. Binnen 15 minuten staan we met de blote voetjes in het zand voor onze strandactiviteiten Zandvoort. We kunnen een mooie wandeling maken met de GPS door de Kennemerduinen en na nog een enkele activiteiten op het strand van Zandvoort is het heerlijk genieten met een afsluitende BBQ.

Na de succesformule Escape in the City, nu nieuw: de diner variant!

Allereerst wenst Uitjes en Eten een ieder heel veel geluk in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar staat voor nieuwe uitdagingen, nieuwe doelstellingen en nieuwe bedrijfsuitjes! Dan begint het puzzelen. Wie, wat, waar? Deze vragen zijn in 2016 overbodig. Boek een Escape! Zo val je zeker in de smaak bij vrienden en collega’s. Het ontsnappen vindt plaats in een stad of restaurant naar keuze.

Cijfers uit recent onderzoek in Haarlem bevestigen het succes van de Escape uitjes. Ruim 70% van de ondervraagden gaf aan oren te hebben naar een Escape uitje. Een ander interessant feitje dat naar voor komt uit dit onderzoek is dat men ook graag een andere stad ontdekt tijdens een bedrijfsuitje. Ongeveer de helft van de ondervraagden zou graag een ‘’vreemde’’ stad ontdekken.

handboeiZowel de rooms als de Escape in the City zijn dus ongekend populair onder alle leeftijdsgroepen. Door het hele land hebben dit jaar al veel ontsnappingen plaats gevonden. Vaak in combinatie met een heerlijk diner na de ontsnapping.

Iedereen houdt van de Escape, iedereen houdt van lekker eten. Vanaf nu gaan deze twee hand in hand tijdens Escape Diner! De dinerspellen hebben er dus een nieuw broertje bij. Vele raadsels zullen de teams brengen naar het spannende eindspel. Zowel in een gezellig restaurant als in een leuke stad is een Escape de juiste keuze voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

 

Monopoly bestaat 80 jaar en dit wordt gevierd met een speciaal uitje en een speciale kortingsactie. Bij boeking van elk groepsuitje Monpoly ontvangt u 10% korting op het spel. De uitgever Hasbro heeft een eigen actie en laat ons stemmen op vele steden over de hele wereld die u straks in het nieuwe spel tot uw persoonlijk bezit kunt maken. Het nieuwe spel zal dit najaar worden uitgegeven.

De nieuwe versie zal "Monopoly Here and Now: World Edition" gaan heten. Via een speciaal ontwikkelde websie kan de hele wereld stemmen op 80 bestemmingen. Voor Belgie en Nederland staan Monopoly Brussell en Monopoly Amterdam op de shortlist. Amsterdam staat momenteel op de 15e plaats van de 15 steden, Brussel valt net buiten de boot met de 16e plaats. Als koploper staan op dit moment Phnom Penh en Shanghai, respectievelijk de 1e en 2e plaats.

De definitieve lijst van steden zal worden aangekondigd op donderdag 19 maart. Dan is het Wereld Monopoly Day en de officile verjaardag van het spel.

Voor Uitjes en Eten is dit een extra reden om het gehele jaar 2015 uit te roepen tot Monopoly jaar. Het gehele jaar ontvangt de klant bij boeking van een bedrijfsuitje Levend Monopoly 10% op het spel. Uiteraard regelen we voor u graag het diner en de drankjes erbij zodat het bedrijfsfeestje perfect geregeld is.

Uitjes en Eten biedt het monopoly spel ook in alle wereldsteden. Zo zijn ze afgelopen jaar met hun bedrijfsuitje naar Barcelona afgereisd om dit spel voor het bedrijf Infram te organiseren. De top 10 steden staan echter nog gewoon in Belgie en Nederland.

Top 10 steden Levend Monpoly:
1. Levend Monopoly Rotterdam bedrijfsuitje
2. Levend Monopoly Amsterdam bedrijfsuitje
3. Levend Monopoly Alkmaar bedrijfsuitje
4. Levend Monopoly Delft bedrijfsuitje
5. Levend Monopoly Den Bosch bedrijfsuitje
6. Levend Monopoly Maastricht bedrijfsuitje
7. Levend Monopoly Antwerpen bedrijfsuitje
8. Levend Monopoly Groningen bedrijfsuitje
9. Levend Monopoly Brussel bedrijfsuitje
10. Levend Monopoly Den Haag bedrijfsuitje

U heeft vast ook van nieuwe Werkkostenregeling gehoord of gelezen. Wat houdt het nou precies in?

De werkgever mag 1,2 procent van het modaal salaris schenken aan de werknemer zonder dat er belastiging wordt over betaald. Dit betekent als u een modaal salaris heeft van €33.000,- per jaar, dat betekent dat de werkgever bijna €400,00 belastingvrij kan schenken. Als de werkgever boven de 1,2 procent komt, moet hij 80% belasting betalen over de vergoedingen. De vergoedingen kunnen van alles zijn, zoals kerstpakketten, etentjes, een fiets, maar ook een bedrijfsuitje.

Uitjes en Eten biedt al uitjes met diner aan voor maar €62,50. Dit is in deze regeling geen probleem. Daarnaast zijn er ook een aantal mogelijkheden om deze Werkkostenregeling druk te verminderen. U kunt bijvoorbeeld het uitje met een vergadering met lunch en/of diner. De cateringkosten kunnen dan op de factuur van de vergadering en deze vallen buiten de regeling. Sluit bijvoorbeeld af met een leuke Quiz.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om het uitje om kantoor te organiseren. Tover de kantine of de vergaderzaal om in een kroeg voor een interactieve PubQuiz.

Bij een leuke strand/stad activiteiten kan natuurlijk ook een teamtraining worden bijgevoegd. Hier kunnen jullie een cursus krijgen over de kennis en vaardigheden van jullie beroep. Door een coachtraining valt dit buiten de regeling.

U kunt natuurlijk ook personeelsvereniging opstarten. Hiervoor moet er wel meer voor georganiseerd worden. Hierbij komt er een bestuur bij kijken en alle medewerkers moeten een gelijkelijk aandeel storten. De werkgever mag dit bedrag verdubbelen.

Dit waren een aantal tips om toch een leuke dag te hebben. Wij staan graag voor u klaar om een passend offerte te sturen.

Blog categorie

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Blog artikelen

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Alleen maar tevreden mensen, wat wil je nog meer. Geen wanklank gehoord over het programma, het drinken, de organisatoren en het eten. Als jullie dit peil weten vast te houden dan zijn opvolgende groepen ook verzekerd van een zeer gezellige

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven