Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje groeps activiteiten

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Twente? Uitjes en Eten heeft verschillende soorten bedrijfsuitjes voor u klaar staan. U kunt buiten een leuke route gaan lopen met een camera tijdens een van onze stadsuitjes of u kunt binnen een gezellig dinerspel spelen. Deze arrangementen bieden wij onder andere aan in Enschede

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze bedrijfsuitjes in Twente. Bikken en Klikken, Minute to Win it, Escape in the City of misschien wel Crazy 88? Waar u ook voor kiest, onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje in Twente een succes wordt. Ook kunt u ervoor kiezen aan het uitje deel te nemen zonder de catering. Wij bieden de spelprogramma's al vanaf €22,50 p.p. excl. BTQ aan. 

Ook voor vrijgezellenfeesten of outdoorprogramma's kunnen jullie terecht bij Uitjes en Eten. De Twentse steden lenen zich hier uitstekend voor. Aansluitend heerlijk dineren in één van de vele restaurants met voor ieder wat wils. 

Hieronder staat een selectie van onze bedrijfsuitjes in Twente. Voor meer bedrijfsuitjes, kijk dan hier.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Op zoek naar een veelzijdig bedrijfsuitje? Wie is de Rat? sluit hier uitstekend op aan. In teamverband gaan julie de strijd met elkaar aan waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Het dinerspel speelt zich af in een restaurant en is de perfecte invulling voor een gezellig Twents bedrijfsuitje. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
28 ico

Teambuilding Outdoor

Ga de uitdaging met elkaar aan en word een topteam! Wanneer jullie door elkaar worden geinspireerd, wordt de kracht van het collectief snel zichtbaar. En dat allemaal tijdens een gezellig bedrijfsuitje! De dag wordt afgesloten met een heerlijke bbq met een drankje er bij.

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Minute to Win it is een bedrijfsuitje in Twente waarbij diverse behendigheidspelletjes de basis vormen. Het spel is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Altijd al geketend door de stad willen lopen? Dat kan nu bij het bedrijfsuitje Escape in the City. Jullie gaan geboeid met handboeien op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Deze zijn te vinden in de stad. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Wat is er nu leuker om tijdens jullie bedrijfsuitje te genieten van de buitenlucht op een step? Tijdens de route komen er diverse uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten aan bod. Belangrijker nog, geniet tussen de rondes door van heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Het bekende bordspel komt bij dit Twents bedrijfsuitje tot leven! Het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

In één woord "klasse". We hebben genoten met z'n allen. Ook de complimenten voor de begeleiding. Ik zal beslist nog een keer bij jullie aankloppen. Voor herhaling vatbaar dus.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven