fbpx

Bedrijfsuitjes Noord-Brabant

Noord-Brabant is een geweldige provincie voor een bedrijfsuitje. Geniet van de gezelligheid, gastvrijheid en rijke historie van deze zuidelijke provincie tijdens een activiteit in de natuur of in de stad. Een Expeditie Robinson kan ideaal gespeeld worden in de natuurrijke omgeving van de Biesbosch of de Loonse en Drunense Duinen, maar ook midden in de historische binnenstad van Den Bosch of Breda. Een bedrijfsuitje in Noord-Brabant staat garant voor gezelligheid en samenhorigheid.
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
4,5 uur
v.a. 15
Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Ontdek de leuke straten en lekkere restaurants in de binnenstad!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 15
City Discovery Game

City Discovery Game

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto, film- en puzzelopdrachten!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Nieuw
De Kluis

De Kluis

Kruip in de huid van een crimineel en beroof de kluis! 

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
The Murder Game

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Nieuw
Escape in the City - appuitje

Escape in the City - appuitje

Het appspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Populair
Escape on the Beach

Escape on the Beach

Het ultieme uitje op blote voeten in de lente en/of zomer!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
3 - 6 uur
v.a. 15
Nieuw
Crazy 88

Crazy 88

88 minuten de tijd voor 88 uiteenlopende opdrachten!

Vanaf
€ 17,50 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 8

Brabantse uitjes per regio

Voor een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje ben je hier op het goede adres! Wij van Uitjes en Eten bieden de leukste arrangementen aan in de verschillende Brabantse steden als Breda, Den Bosch of Nijmegen. Uitjes en Eten past zich volledig aan naar jullie wensen. Hebben jullie behoefte aan een stadsprogramma zoals Escape in the City, waarbij gebruik gemaakt wordt van de speciaal ontwikkelde Uitjes en Eten app, of liever een Dinerspel? Alles is mogelijk. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje of groepsuitje weer een groot succes wordt.

De Baronie van Breda 

De Baronie van Breda ligt in het westen van de provincie. Dit gebied kent de mooiste en oudste bossen van de omgeving en heeft lange lanen, heide, vennetjes en beken. Met onze groep- en bedrijfsuitjes kun je dit gebied uitstekend ontdekken en teruggaan in de tijd van prinsen, stropers en smokkelaars!

De Biesbosch

De streek de Biesbosch staat bekend als een waterrijk natuur- en recreatiegebied. Meest kenmerkend van de streek zijn de zoetwatergetijden. Geniet van de rust en natuur tijdens een van de vele groepsuitjes. Beleef een onvergetelijke dag in de natuur vol met plezier!

De Brabantse Biesbosch 

De Brabantse Biesbosch is het grootste gebied van de Biesbosch en is eigendom van Staatsbosbeheer. De streek heeft meerdere bezoekerscentra en is hiermee perfect voor onze in- en outdoor activiteiten. Beleef een dag vol met plezier en natuur!

Brabantse Stedenrij 

De Brabantse Stedenrij is de verzamelnaam van de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Oss. Genoeg ruimte dus voor een van onze groeps- en bedrijfsuitjes. 

Brabantse Wal 

Grenzend aan Zeeland en België ligt de streek de Brabantse Wal. De streek staat bekend om zijn opvallende verhoging in het landschap en heet ook wel Zoom. Ontdek deze bijzondere streek door middel van een van onze vele groepsuitjes.

Kempen 

De streek is een diluviale zandstreek in het noordoosten. De Kempen hebben hun naam te danken aan het Latijnse woord Campina wat open vlakte betekent. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele indoor- en uitdoorevenementen.

Het Land van Cuijk

Dit voormalige heerlijkheid in het noordoosten grenst aan de Maas en de Peel. De streek heeft vooral veel weilanden in zijn landschap en is gebouwd op zandruggen. Ga dit avontuur aan als bedrijfs- of groepsuitje!

Land van Heusden en Altena

Het Land van Heusen en Altena is te vinden in het noorden. De streek heeft een kleigrond wat erg afwijkt van de rest van de provincie die voornamelijk een zandgrond hebben. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele teamuitjes.

Langstraat

Deze streek in de provincie vormde eeuwenlang het centrum van de schoen- en lederproductie. Tegenwoordig staat Langstraat het meest bekend om het pretpark de Efteling die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. De perfecte plek voor een van onze groepsuitjes.

Maasland

De streek is te vinden ten oosten van ’s-Hertogenbosch en ten zuiden van de Maas. Maasland was een van de kwartieren van de Meierij van ’s-Hertogenbosch als Kwartier van Maasland. Boek een van onze bedrijfsuitjes en ontdek dit bijzondere en gevarieerde Maasland.

Meierij van 's-Hertogenbosch

De Meierij van ’s-Hertogenbosch is te vinden in het oosten van de provincie Noord-Brabant. De streek vormde vroeger het noordoostelijke kwartier van het hertogdom Brabant. Ga terug in de tijd in deze historische omgeving en beleef samen met je bedrijfsuitje een gezellige dag.

De Peel 

Het grotendeels afgegraven hoogveengebied de Peel is een streek op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Geniet van de rust en de natuur tijdens een van de vele aangeboden uitjes. Beleef een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur!

Westhoek

Deze streek is een cultuurhistorische regio liggend. De westhoek is samenstelt door drie drooggelegde polders waarop daarna steden en dorpen zijn gebouwd. Kom dit gebied ontdekken met een van onze vele outdoor actviteiten.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven