fbpx
Leeuwarden uitjes tekst

Bedrijfsuitje Leeuwarden? De Culturele hoofdstad bruist

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Het is een prachtige stad met een rijke geschiedenis. De binnenstad van Ljouwert is één van de best bewaarde geheimen van Nederland. Super uitdagend dus voor jullie groepsuitje of teamuitje. Kies je voor een uitje van Uitjes en Eten? Beleef dan een onvergetelijke dag.
Nieuw
Save the City

Save the City

Dé Escape Game voor buiten! Ben jij het virus te slim af?

Vanaf
€ 10,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Nieuw
De Live Muziek Bingo Quiz

De Live Muziek Bingo Quiz

Bingooo! Live muziek en een bingoquiz in één!

Vanaf
€ 36,00 p.p.
3 uur
v.a. 25
Bouw Masters City Game

Bouw Masters City Game

Interactief kids/parents app uitje rondom huis. Verover de vrituele bouwstenen!

Vanaf
€ 7,50 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 8
Escape the Zoo (Kids/Parents)

Escape the Zoo (Kids/Parents)

Help! Ga naar buiten en vang de ontsnapte dieren rondom jouw huis! 

Vanaf
€ 7,50 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 8
Fun en Feest

Fun en Feest

Combineer een stadsuitje met heerlijk eten en een super feest!

Vanaf
€ 72,50 p.p.
9 uur
v.a. 50
Uniek
Walking Dinner

Walking Dinner

Geniet van verschillende restaurants en ga op culinaire tour!

Vanaf
€ 59,50 p.p.
5,5 uur
v.a. 50
Workshop Percussie

Workshop Percussie

Een swingende, muzikale workshop met prachtige exotische instrumenten!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
1 uur
v.a. 15
Online Hotse Knotse TV Quiz

Online Hotse Knotse TV Quiz

Speel deze te gekke Quiz gebaseerd op bekende Nederlandse TV spellen! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2

Teamuitje Ljouwert organiseren?

De stad behoort tot één van de elf steden,  heeft een rijke geschiedenis en er valt veel te bezichtigen. Kom meer te weten tijdens jullie teamuitje of bedrijfsuitje over de Friese Nassaus, het hofstadverleden, hoe de eeuwen zijn verlopen én wat voor impact de Gouden Eeuw op Leeuwarden had.

Historische panden, een hoffelijk stadspark en schilderachtige stadsgrachten geven de stad een unieke identiteit en maken de stad uniek voor een personeelsuitje of teamuitje. Er zijn vele monumenten, parels van musea en sfeervolle restaurants waar jullie je tijdens het teamuitje optimaal kunnen vermaken. Ook speelt architectuur een rol in deze stad: je vind er een combinatie van oude- en moderne architectuur. Kunst, cultuur, geschiedenis en gezelligheid vind je in Leeuwarden zeker.

Ga naar  "Us Mem". Het standbeeld wat de verbeelding is van de ideale Friese stamboekkoe. Of verbaas je  tijdens jullie personeelsuitje over de scheef staande kerktoren "De Oldehove". Het is de toren van Pisa van Friesland. Er is dus veel te bezichtigen en te beleven, waardoor je je geen seconde verveelt in deze bruisende stad!

Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. Ga je liever te voet óf op de step door Leeuwarden? Het kan bij ons allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook quizzen voor groepsuitjes en teamuitjes binnen , zoals: Escape Diner, PubQuiz of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie genieten van een heerlijk hapje en drankje. Liever het uitje ergens anders in deze provincie? Wij bieden ook in omliggende plaatsen leuke activiteiten aan zoals een teamuitje of bedrijfsuitje Franeker, Drachten of Harlingen!

Jullie bedrijfsuitje: It giet oan in Ljouwert

Duik spelenderwijs in de historie van Leeuwarden

Ontdek met elkaar Leeuwarden en verplaats je in het heden en verleden van deze Friese hofstad. De geschiedenis en de gezelligheid gaan tijdens onze uitjes in Leeuwarden hand in hand. Genieten, ontdekken, teambuilding en lekker eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop.

Vind met jullie team "Us Mem" of bewonder de toren van Pisa van het Noorden , de imposante" Oldehove". Wij organiseren vele leuke en uitdagende bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Dit doen wij al vele jaren. Ervaring en enthousiasme maakt van jullie bedrijfsuitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven