fbpx
Laren uitjes tekst

Originele bedrijfsuitjes in Laren

Laren is een dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland. Het staat bekend om zijn mooie huizen en villa's, en is een populaire woonplaats voor mensen die in de buurt van Amsterdam werken. Het dorp heeft ook een aantal kunstgalerijen en musea, waaronder het Singer Laren Museum, dat een collectie bevat van moderne en hedendaagse kunst. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in Laren, zoals Restaurant Mauve en Café Bodega Laren.
Uniek
Ik Hou van Kerst

Ik Hou van Kerst

Vergelijkbaar met de traditionele Ik Hou van Holland, alleen nu in kerst-thema!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
Uniek
E-chopper Tour

E-chopper Tour

Fun op wielen: Ontdek de omgeving op een duurzame en ontspannen wijze!

Vanaf
€ 95,50 p.p.
3 - 5,5 uur
v.a. 15
Populair
Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

Ons populairste introductie-uitje voor studenten!

Vanaf
€ 22,00 p.p.
2 - 5 uur
v.a. 25
De Alleskunner

De Alleskunner

Hilarische spellen waarin iedereen kan schitteren!

Vanaf
€ 20,00 p.p.
5 uur
v.a. 15

Teamuitje Laren

Laren is één van de oudst bebouwde plekken in het Gooi. Aanvankelijk was het een dorp dat leefde van de weefindustrie. Later veranderde Laren, met zijn dorpsboerderijen, in een kunstenaars- en forensendorp. De leermeester van Vincent van Gogh verbleef in Laren, maar ook Jan Sluijters en Ferdinand Hart Nobbrig.

Bewonder de Sint-Jansbasiliek, de dikste mammoetboom van Holland en diverse monumenten. Het dorp telt 96 rijksmonumenten, 139 gemeentelijke monumenten en 2 oorlogsmonumenten. Verder zijn er voor de natuurliefhebbers drie heides: de Westerheide, Zuiderheide en Noorderheide. Hier kun je eindeloos genieten van de rustgevende en prachtige natuur.

Combineer jullie uitje met een mooi uitzicht en gezellige mensen om je heen. Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. 

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Wie is de Rat? óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, PubQuiz of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie eventueel genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ook in andere plaatsen bieden wij uitjes aan zoals een leuk bedrijfsuitje of teamuitje Hilversum, Huizen of Naarden Vesting!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven