fbpx

Bedrijfsuitjes Drenthe

De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Voor eens en altijd uitmaken welk geslacht eigenlijk het beste is!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
3 - 5 uur
v.a. 15
Uniek
Walking Dinner

Walking Dinner

Geniet van verschillende restaurants en ga op culinaire tour!

Vanaf
€ 59,50 p.p.
5,5 uur
v.a. 50
Online Kerst PubQuiz

Online Kerst PubQuiz

Live Stream aan en Kerst Quizzen maar! Kijk samen terug op het bijzondere jaar 2023.

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Nieuwjaars PubQuiz

Nieuwjaars PubQuiz

Begin 2024 met plezier, gezelligheid en veel goede voornemens!

Vanaf
€ 28,00 p.p.
5 uur
v.a. 15
Online Hotse Knotse TV Quiz

Online Hotse Knotse TV Quiz

Speel deze te gekke Quiz gebaseerd op bekende Nederlandse TV spellen! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2
Bedrijfssportdag

Bedrijfssportdag

Een geweldig, sportief bedrijfsuitje met een licht competitief karakter

Vanaf
€ 28,00 p.p.
2-5 uur
v.a. 25
Online Paas PubQuiz

Online Paas PubQuiz

Dé Quiz om je paasbrunch of borrel compleet te maken! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur uur
v.a. 2
Fun en Feest

Fun en Feest

Combineer een stadsuitje met heerlijk eten en een super feest!

Vanaf
€ 72,50 p.p.
9 uur
v.a. 35

Drentse uitjes per regio

Een prachtige provincie met mooie steden die rijk zijn aan kunst en cultuur. Wij hebben uitjes voor jullie in vele fantastiche steden. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw collega's een ongeëvenaarde dag beleven met leuke activiteiten en lekker eten en drinken. We zorgen er graag voor om met een ongedwongen sfeer, jullie een tevreden gevoel te geven. Wij verzorgen bedrijfsuitjesgroepsuitjes en daarnaast nog vele outdooruitjes. Plezier, teambuilding en ontdekken staan centraal in onze vele arrangementen, wanneer jullie graag kiezen voor een spel tijdens het eten hebben wij naast het Dinerspel en Wij houden van Holland nog vele andere spellen. Wij hebben de leukste steden voor jullie op een rijtje gezet zoals AssenEmmen en Meppel! Liever een andere plaats of online? Dat kan ook! Veel van onze spellen kan je ook in je eigen dorp of stad spelen. Aan jullie de keuze!

Hondsrug

Met zijn unieke zandruggen en stroomdalen is dit de perfecte locatie voor een avontuurlijk uitje. Ontdek samen met een groepsuitje dit unieke natuurgebied. Beleef bijvoorbeeld Emmen en Coevorden op natuurlijke wijze een onvergetelijke dag vol met plezier en avontuur in de Hondsrug!

Middenveld

Ga terug in de tijd in deze prachtige omgeving en beleef samen met je bedrijfsuitje een nostalgische Hollandse dag. Maak een keuze uit onze verschillende teamuitjes.

Noordenveld

De hoofdplaats is Roden en de streek bestaat uit prachtige veenkoloniën en het dekzandlandschap. Deze locatie leent zich uitstekend voor onze groeps- en bedrijfsuitjes.

Oostermoer

Deze streek leent zijn naam aan het moeras of moer. Deze duurzame streek biedt talloze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Het oostermoerfeest is een jaarlijks terugkerend feest. Dit maakt het de trekpleister voor dit gebied.

Rolderrug

Deze rug is ongeveer 60 kilometer met lange en smalle hoger gelegen plaatsen. De dorpel Rolde, Nieuw-amsteradm en o.a. Grolloo liggen er. Een jaarlijks terugkerend evenement is de Indian Summer trailrun, wat dit gebied tot unieke trekpleister maakt.

Zuidenveld 

Dit is het grootste dingspel van het landschap, wat voor een groot deel bestaat uit woeste gronden en veengebieden. Deze unieke locatie biedt voldoende mogelijkheden voor onze in- en outdoor activiteiten met jouw bedrijf of als groep.

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven