Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje bedrijfs feestBedrijfsfeestjes

Uitjes en Eten heeft in heel het land verschillende soorten bedrijfsfeestjes voor u klaar staan. Wij zijn in alle hoeken van Nederland te vinden, dus voldoende keuze voor de plaats van uw bedrijfsfeestjes. 

Een spetterend middagprogramma met aansluitend een heerlijk diner en groot feest met DJ. Het is allemaal mogelijk en wij verzorgen dit graag tot in de puntjes.

Naast feesten, biedt Uitjes en Eten ook nog andere dinerspelen een feestelijke sfeer met zich mee brengen. Denk hierbij aan Ik Hou van Holland maar ook aan het spannende Minute to Win it. Genieten op maat. Dat is ons motto!

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze bedrijfsfeestjes. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsfeestje een succes wordt. Ook kunt u ervoor zorgen zelf de catering te verzorgen. In dit geval kunnen wij de uitjes al vanaf €22,50 p.p. excl. BTW aan u aanbieden. 

Hieronder staat een selectie van onze bedrijfsfeestjes. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze bedrijfsfeestjes.

thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Het bedrijfsfeestje Fun en Feest is een actief middagprogramma naar keuze in combinatie met heerlijk eten en aansluitend een super feest met onze eigen professionele DJ!

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 
7 ico

Dinerslag

Het bedrijfsfeestje DinerSlag speelt zich af in een restaurant. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Dit bedrijfsfeestje is geschikt voor jong en oud. Heerlijk eten en drinken wordt gecombineerd met leuke en uiteenlopende spelrondes.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit bedrijfsfeestje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

De super gezellige PubQuiz als invulling van jullie bedrijfsfeestje? Dat kan! Dit teamspel wordt gecombineerd met lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Magic Dinner Show

Magic Dinner Show

De Magic Dinner Show laat je versteld staan tijdens uw bedrijfsfeestje! Aan tafel vertoont de goochelaar de meest bizarre magische wonderen, op enkele centimeters afstand.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Eigenlijk is voor het door jullie aangeboden programma maar één woord mogelijk : GEWELDIG !! We hebben genoten. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Jaap ( ik ben helaas zijn achternaam vergeten ), onze begeleider

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven