Bel ons088 - 800 8400

Na de succesformule Escape in the City, nu nieuw: de diner variant!

Allereerst wenst Uitjes en Eten een ieder heel veel geluk in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar staat voor nieuwe uitdagingen, nieuwe doelstellingen en nieuwe bedrijfsuitjes! Dan begint het puzzelen. Wie, wat, waar? Deze vragen zijn in 2016 overbodig. Boek een Escape! Zo val je zeker in de smaak bij vrienden en collega’s. Het ontsnappen vindt plaats in een stad of restaurant naar keuze.

Cijfers uit recent onderzoek in Haarlem bevestigen het succes van de Escape uitjes. Ruim 70% van de ondervraagden gaf aan oren te hebben naar een Escape uitje. Een ander interessant feitje dat naar voor komt uit dit onderzoek is dat men ook graag een andere stad ontdekt tijdens een bedrijfsuitje. Ongeveer de helft van de ondervraagden zou graag een ‘’vreemde’’ stad ontdekken.

handboeiZowel de rooms als de Escape in the City zijn dus ongekend populair onder alle leeftijdsgroepen. Door het hele land hebben dit jaar al veel ontsnappingen plaats gevonden. Vaak in combinatie met een heerlijk diner na de ontsnapping.

Iedereen houdt van de Escape, iedereen houdt van lekker eten. Vanaf nu gaan deze twee hand in hand tijdens Escape Diner! De dinerspellen hebben er dus een nieuw broertje bij. Vele raadsels zullen de teams brengen naar het spannende eindspel. Zowel in een gezellig restaurant als in een leuke stad is een Escape de juiste keuze voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

 

Monopoly bestaat 80 jaar en dit wordt gevierd met een speciaal uitje en een speciale kortingsactie. Bij boeking van elk groepsuitje Monpoly ontvangt u 10% korting op het spel. De uitgever Hasbro heeft een eigen actie en laat ons stemmen op vele steden over de hele wereld die u straks in het nieuwe spel tot uw persoonlijk bezit kunt maken. Het nieuwe spel zal dit najaar worden uitgegeven.

De nieuwe versie zal "Monopoly Here and Now: World Edition" gaan heten. Via een speciaal ontwikkelde websie kan de hele wereld stemmen op 80 bestemmingen. Voor Belgie en Nederland staan Monopoly Brussell en Monopoly Amterdam op de shortlist. Amsterdam staat momenteel op de 15e plaats van de 15 steden, Brussel valt net buiten de boot met de 16e plaats. Als koploper staan op dit moment Phnom Penh en Shanghai, respectievelijk de 1e en 2e plaats.

De definitieve lijst van steden zal worden aangekondigd op donderdag 19 maart. Dan is het Wereld Monopoly Day en de officile verjaardag van het spel.

Voor Uitjes en Eten is dit een extra reden om het gehele jaar 2015 uit te roepen tot Monopoly jaar. Het gehele jaar ontvangt de klant bij boeking van een bedrijfsuitje Levend Monopoly 10% op het spel. Uiteraard regelen we voor u graag het diner en de drankjes erbij zodat het bedrijfsfeestje perfect geregeld is.

Uitjes en Eten biedt het monopoly spel ook in alle wereldsteden. Zo zijn ze afgelopen jaar met hun bedrijfsuitje naar Barcelona afgereisd om dit spel voor het bedrijf Infram te organiseren. De top 10 steden staan echter nog gewoon in Belgie en Nederland.

Top 10 steden Levend Monpoly:
1. Levend Monopoly Rotterdam bedrijfsuitje
2. Levend Monopoly Amsterdam bedrijfsuitje
3. Levend Monopoly Alkmaar bedrijfsuitje
4. Levend Monopoly Delft bedrijfsuitje
5. Levend Monopoly Den Bosch bedrijfsuitje
6. Levend Monopoly Maastricht bedrijfsuitje
7. Levend Monopoly Antwerpen bedrijfsuitje
8. Levend Monopoly Groningen bedrijfsuitje
9. Levend Monopoly Brussel bedrijfsuitje
10. Levend Monopoly Den Haag bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes kunnen een zeer belangrijke positieve invloed hebben binnen een bedrijf of instelling.

Er is de laatste jaren veel twijfel of het uitje wel georganiseerd moet worden. Redenen hiervoor kunnen een economische of financiële achtergrond hebben.

Er zijn echter vele argumenten om uitje met collega’s wel te organiseren.

De 10 waarom een bedrijfsuitje georganiseerd moet worden:
1. Het bevordert het teamgevoel.
2. De partners van de medewerkers worden bij het bedrijf betrokken.
3. Omgang tussen leidinggevenden en medewerkers wordt versoepeld.
4. De richting van de neuzen kunnen weer naar dezelfde kant wijzen.
5. Naast stressvol werk zie je collega’s nu in en prettige omgeving.
6. De kosten van een uitje kunnen zeer meevallen.
7. Een geslaagd uitje heeft een langdurig prettig effect op de werksfeer.
8. Bedrijfsuitjes zijn nog steeds gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar.
10. Een bedrijfsuitje bij Uitjes en Eten is erg leuk.

Het “Samen gevoel” creëren tijdens een bedrijfsuitje. Daar gaat het om! De wellicht hiërarchische grenzen worden verbroken of opgetrokken er wordt samen gewerkt en met elkaar op een andere manier gecommuniceerd.

Om bovenstaande te realiseren is het van belang om het bedrijfsuitje professioneel te laten organiseren en begeleiden. Een ervaren organisatiebureau zorgt voor een optimaal programma en begeleiders die zicht hebben op een uitstekend verloop van het programma met een maximaal gewenst resultaat.

Uitjes en Eten is zo’n landelijk opererend organisatie bureau.

Een extra reden om jullie bedrijfsuitje te laten organiseren door Uitjes en Eten.

U heeft vast ook van nieuwe Werkkostenregeling gehoord of gelezen. Wat houdt het nou precies in?

De werkgever mag 1,2 procent van het modaal salaris schenken aan de werknemer zonder dat er belastiging wordt over betaald. Dit betekent als u een modaal salaris heeft van €33.000,- per jaar, dat betekent dat de werkgever bijna €400,00 belastingvrij kan schenken. Als de werkgever boven de 1,2 procent komt, moet hij 80% belasting betalen over de vergoedingen. De vergoedingen kunnen van alles zijn, zoals kerstpakketten, etentjes, een fiets, maar ook een bedrijfsuitje.

Uitjes en Eten biedt al uitjes met diner aan voor maar €62,50. Dit is in deze regeling geen probleem. Daarnaast zijn er ook een aantal mogelijkheden om deze Werkkostenregeling druk te verminderen. U kunt bijvoorbeeld het uitje met een vergadering met lunch en/of diner. De cateringkosten kunnen dan op de factuur van de vergadering en deze vallen buiten de regeling. Sluit bijvoorbeeld af met een leuke Quiz.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om het uitje om kantoor te organiseren. Tover de kantine of de vergaderzaal om in een kroeg voor een interactieve PubQuiz.

Bij een leuke strand/stad activiteiten kan natuurlijk ook een teamtraining worden bijgevoegd. Hier kunnen jullie een cursus krijgen over de kennis en vaardigheden van jullie beroep. Door een coachtraining valt dit buiten de regeling.

U kunt natuurlijk ook personeelsvereniging opstarten. Hiervoor moet er wel meer voor georganiseerd worden. Hierbij komt er een bestuur bij kijken en alle medewerkers moeten een gelijkelijk aandeel storten. De werkgever mag dit bedrag verdubbelen.

Dit waren een aantal tips om toch een leuke dag te hebben. Wij staan graag voor u klaar om een passend offerte te sturen.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Over de feedback kan ik heel kort zijn, het was een zeer geslaagd evenement. De begeleiding van Desiree was top alles (steps, eten, route en opdrachten) waren zeer goed geregeld en van uitstekende kwaliteit. Verder hadden we zeer veel geluk met het weer dit

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven