Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje volendam 3Een onvergetelijk afdelingsuitje organiseren in Volendam? Uitjes en Eten organiseert voor u een leuk en origineel afdelingsuitje met veel plezier! Wij bieden originele uitjes, arrangementen en activiteiten in combinatie met professionele begeleiding en heerlijk eten, allemaal in de sfeervolle omgeving van het authentieke Volendam. U kunt hierbij denken aan afdelingsuitjes zoals Wie is de Rat?, Minute to Win it of Escape in the City! Al jarenlang verzorgen wij de meest diverse afdelingsuitjes in alle denkbare samenstellingen. Met al onze ervaring, kennis en enthousiasme maken wij van uw afdelingsuitje in Volendam een topuitje!

Volendam staat natuurlijk bekend als voormalig vissersdorp. In de haven vind je nog de visafslag, de Klokkenpaal en enkele andere authentieke Volendamse visserskenmerken. Even verderop vind je de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Vlakbij het Doolhof staat de indrukwekkende Vincentiuskerk die de Volendamse vissers uit eigen middelen lieten bouwen. Het stolphoevekerkje onder aan de dijk is één van de oudste gebouwen in Volendam. Dit protestante kerkje werd door de protestantse Edammers neergezet om de katholieke Volendamse vissers te bekeren.

Volendam staat natuurlijk ook bekend om zijn prachtige dijk met heerlijke restaurants, leuke winkels en gezellige terrasjes. Op deze terrassen kan je tijdens een kop koffie of een glas wijn genieten van het adembenemende uitzicht op voormalig eiland Marken. Volendam biedt dus een prachtig decor voor een onvergetelijk afdelingsuitje.

Bent u op zoek naar een leuk afdelingsuitje in Volendam? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste afdelingsuitjes.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend afdelingsuitje in Volendam in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief afdelingsuitje in Volendam waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend afdelingsuitje in Volendam waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste personeelsuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Gezellig en veelzijdig afdelingsuitje voor jong en oud! Creëer samen de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat!

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond voor de invulling van jullie afdelingsuitje inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend afdelingsuitje waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
13 ico

Steps In The City

Afdelingsuitje per step door Volendam met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 Voor een selectie al onze afdelingsuitjes en andere arrangementen in Volendam, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Uitjes en Eten bedankt voor deze super middag! Alles was tot in de puntjes geregeld tot zelfs het weer aan toe. Het heeft zeker een goede start geweest van onze afdeling. Tot en volgende keer!

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven