Bel ons088 - 800 8400

afdelingsuitje leeuwardenEen onvergetelijk afdelingsuitje organiseren in Leeuwarden? Uitjes en Eten organiseert voor u een leuk en origineel afdelingsuitje met veel plezier! Wij bieden originele uitjes, arrangementen en activiteiten in combinatie met professionele begeleiding en heerlijk eten, allemaal in de sfeervolle omgeving van het authentieke Leeuwarden. Een dinerspelstadsuitje of toch liever een workshop? Het maakt ook niet uit want al jarenlang verzorgen wij de meest diverse afdelingsuitjes in alle denkbare samenstellingen. Met al onze ervaring, kennis en enthousiasme maken wij van uw afdelingsuitje in Leeuwarden een topuitje!

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, heeft jong en oud veel te bieden voor een leuk dagje uit. Geniet van kunst, cultuur en horeca in de historische binnenstad, waar het rijke Nassau-verleden nog goed zichtbaar is. Leeuwarden heeft heel veel kleine winkeltjes in bijzondere winkelstraten, zoals de Kleine Kerkstraat en Sint Jacobsstraat. Niet voor niets staat Leeuwarden met deze twee straten in de top van leukste winkelstraten van Nederland!

Ontdek de historische binnenstad en vindt een schat aan cultuurhistorie. Behalve het volgen van de voetstappen van een respectabel aantal Nassau’s kun je ook sporen volgen van namen als Mata Hari, M.C. Escher, Jan Jacob Slauerhoff, Piet Paaltjens en Havank!

Bent u op zoek naar een leuk afdelingsuitje in Leeuwarden? Bekijk de verschillende mogelijkheden.

3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke wandelpuzzeltocht door de stad met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend afdelingsuitje in Leeuwarden waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste personeelsuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Afdelingsuitje per step door Leeuwarden met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse afdelingsuitje van Uitjes en Eten in Leeuwarden. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht

De GPS ontdekkkingstocht als afdelingsuitje is een tocht met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van de Leeuwarden leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige afdelingsuitje waarbij jullie als teams de strijd met een knipoog tegen elkaar aan gaan! Uiteraard in combinatie met lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend afdelingsuitje waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 Voor een selectie al onze afdelingsuitjes en andere arrangementen in leeuwarden, klik hier.

 

 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Leeuwards

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Leeuwarden en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag leeuwarden

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Om het kort samen te vatten: wij hebben een super dag gehad!!!!!
 
Wat betreft service: ik heb voornamelijk contact gehad met Jaap Dijkstra en ik kan niet anders zeggen dan dat hij erg vriendelijk en behulpzaam is geweest. Ik had met hem ook monde

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven