Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Arnhem

Op zoek naar een leuk afdelingsuitje in Arnhem? Dat kan! De hoofdstad van Gelderland heeft vele historische kenmerken die u kunt ontdekken, maar ook erg gezellige restaurants waar lekker gegeten kan worden. Bij een afdelingsuitje in Arnhem staat gezelligheid centraal!

De basis kenmerken voor onze programma's zijn: plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken. Escape in the City, Levend Monopoly, Wie is de Rat? of Bikken en Klikken zijn slechts een greep van onze mogelijkheden. Liever een dinerspel? Dat kan ook met onder andere prorgamma's zoals Minute to Win it of Ik Hou van Holland. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje een succes wordt. Zo kunt u optimaal genieten en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Arnhem is een prachtige stad met vele bezienswaardigheden. Laat jullie verrassen door de vele kanten. Ideaal voor een goed georganiseerd afdelingsuitje.

Een selectie van onze afdelingsuitjes in Arnhem:

Wie is De Rat?

Wie is De Rat in Arnhem?

Spannend stadsspel in Arnhem waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is tijdens dit veelzijdige afdelingsuitje.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een uitdagend afdelingsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Arnhem op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste afdelingsuitje van Arnhem.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Arnhem tijdens een gezellig afdelingsuitje. Uiteraard is het eten en drinken ook perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken tijdens dit afdelingsuitje!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht in Arnhem

GPS ontdekkkingstocht is een afdelingsuitje met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van Arnhem leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Perfect voor een afdelingsuitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie door de binnenstad van Arnhem om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken in Arnhem

Een leuk afdelingsuitje waarbij jullie wandelend door Arnhem diverse doe- en denk opdrachten uitvoeren! De spannende strijd waarbij teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend afdelingsuitje door Arnhem waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
13 ico

Steps In The City

Stadsontdekkingstocht door Arnhem met uitdagende doe- denk en behendigheidsopdrachten. Ga de strijd met elkaar aan en wordt een topteam tijdens dit fantastische afdelingsuitje!

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Arnhems

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Arnhem en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag arnhem

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren, het liep vanaf het begin al heel flexibel, want het aanpassen van de verschillende restaurants was geen enkel probleem. De ontvangst en begeleiding van het programma Bikken en Klikken door Roy Boersma

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven