Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje volendam 3

Uitjes en Eten organiseert door heel Nederland teambuilding activiteiten. Dit zijn actieve, betaalbare en goed georganiseerde teambuilding activiteiten gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Wij bieden een aantal activiteiten die ideaal zijn voor teambuildingsuitjes. Onder leiding van onze professionele begeleiders beleeft u een onvergetelijke dag. Of u nu kiest voor een activiteit op het strand, outdoor of juist in de stad, Uitjes en Eten zorgt ervoor dat gezelligheid de activiteit kenmerkt. Van Alkmaar tot Maastricht en van Groningen tot Antwerpen! Er is overal genoeg te zien en te beleven. 

De verschillende activiteiten hebben allemaal hun eigen charme. Ook de creatieve workshops zijn zeker een aanrader. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van jullie eigen videoclip of uw eigen portret schilderen in popart. Kortom, genoeg mogelijkheden met voor ieder wat wils.

De teambuilding activiteiten worden gecombineerd met heerlijk eten en drinken in sfeervolle restaurants. Uitjes en Eten maakt voor u graag een offerte op maat. 

Een selectie van onze teambuilding activiteiten staan hier onder beschreven. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze teambuilding activiteiten.

21 ico

Expeditie Strand

Teambuilding activiteiten op het strand! Samenwerken en strijden, dat is Expeditie Strand. Afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf

€ 30,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 15 personen
 
13 ico

Steps In The City

Teambuilding activiteit door de stad per step met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Uitdagende teambuilding activiteiten waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Gezellige en veelzijdige workshop voor de hele groep. Een echte teambuilding activiteit! Creëer de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat!

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
GPS Tocht Strand en Duin

Wie is het Zwijntje?

Outdoor teambuilding activiteiten met GPS en een digitale camera waarbij het Zwijntje zorgt voor spanning, list en bedrog. Tijdens het spel worden er ook diverse ludieke en spannende spelonderdelen gespeeld.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
18 ico

Beach Adventure

Heerlijk deelnemen aan teambuilding activiteiten vol plezier en gezelligheid! Alle activiteiten maken het programma divers en zorgen voor uitdaging. Een strijd met een knipoog tussen de teams. Allemaal voor het winnen van de felbegeerde Trofee!

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend stadsspel in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Diverse teambuilding activiteiten komen aan bod! Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit uitje met diverse teambuilding behendigheids activiteiten is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben een geweldige middag/avond gehad, de voorbereidingen waren goed,de begeleiding was prima. Iedereen heeft genoten.Bedankt voor alles en veel succes verder met de organisatie.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven